Spring naar de inhoud

Home

Wegens het uitvoeren van werken, zal de woning gesloten zijn van mei 2022 tot december 2022.

Welkom bij
Le Fort du Castor

Vakantie in de Ardennen: voor een buitenlands gevoel in eigen land! Het heuvelachtige landschap, de plateau’s, de valleien, de rivieren, de grotten,… het is er allemaal. Zoveel moois krijg je natuurlijk niet op één dag gezien, dus een overnachting is zeker aangeraden.

Le Fort du Castor biedt de oplossing. Onze vakantiewoning heeft plaats voor 10 personen en vormt een ideale uitvalsbasis om de Ardennen in al zijn glorie te ontdekken of om simpelweg te luilekkeren in alle rust. Dit eeuwenoude huis werd grotendeels gerenoveerd en van het nodige modern comfort voorzien, maar met behoud van de authenticiteit. Uw viervoeter wilt natuurlijk ook graag mee en is bij ons zeker welkom.   


Reserveren

Uw vakantie in Steinbach

Gelegen op een idyllische locatie in de hoge Ardennen: Steinbach. Dit is een gehuchtje van Limerlé (Gouvy) aan de Oostelijke Ourthe, op 6 km van de Luxemburgse grens, op 14 km van Houffalize en op 27 km van Baraque de Fraiture. Het dorp telt minder dan 200 inwoners en biedt alle ruimte om te ontstressen. Tot in 1950 was Steinbach bekend voor zijn melk- en roomproductie. Tegenwoordig zijn er nog enkele melkboerderijen actief, dus het loeien van de koeien klinkt in dit dorpje nog steeds als muziek in de oren.

Authentiek met modern comfort

Le Fort du Castor is een eeuwenoude boerderij die recentelijk tot een charmante vakantiewoning werd omgetoverd. Het huis biedt slaapplaats aan 8 personen verdeeld over 4 kamers. Er zijn 2 badkamers en een apart toilet. De keuken beschikt over een groot 6-pit fornuis waar je met plezier aan het kokerellen gaat. Nadien kan je lekker ontspannen in de wellness bestaande uit een infrarood- en stoomcabine. Kinderen en ook de groten, kunnen zich uitleven in de speelruimte met onder andere een kickertafel of in de achterliggende tuin met directe toegang tot het bos.


Tarieven

” Wandelen is de haast uit je hoofd halen en kijken wat er overblijft “

In de Ardennen is er altijd wel wat te beleven! Tevens is er voor ieder wat wils. Je kan er terecht met je familie, je vrienden of romantisch met je partner. Het is een topbestemming tijdens alle seizoenen.
Het herfstseizoen is een echte droom voor natuur- en dierenliefhebbers. Er is niets mooiers dan de kleurovergang van de bladeren te zien in de diepste valleien en op de hoogste heuvels. Het wildseizoen is ook ideaal om dieren te spotten!
Tijdens de wintermaanden zijn de Ardennen een waar paradijs. Magische sfeer opsnuiven op de kerstmarktjes of skilatten aanbinden voor een afdaling op de skipistes.
Natuurlijkerwijze hebben de lente en de zomer ook vele troeven in handen die ze maar al te graag aan jullie openbaren.
Vraag een cadeaubon aan

Verras iemand met een cadeaubon van Le Fort du Castor. Ze zijn eenvoudig te bestellen. Je bepaalt het bedrag dat je wil schenken en wij bezorgen jou de cadeaubon.Cadeaubon

Onze locatieFacebook-f


Instagram